• 1402/03/07 - 20:18
  • - تعداد بازدید: 249
  • - تعداد بازدیدکننده: 230
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • https://eduv.hums.ac.ir/ZNd
برگزاری نشست تخصصی اندیشکده فلسفه و اخلاق پزشکی دانشگاه

برگزاری نشست تخصصی اندیشکده فلسفه و اخلاق پزشکی دانشگاه

نشست تخصصی اندیشکده فلسفه و اخلاق پزشکی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و از اعضای جلسه بصورت حضوری و مجازی در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این نشست تخصصی تصمیم گیری برای نهایی شدن سرفصل‌های اندیشکده (پیشنهادات اساسی در خصوص کاهش و افزایش سرفصل ها)، تصمیم گیری در خصوص برگزاری همایش علمی آموزشی در پاییز ۱۴۰۲، تقسیم کار در خصوص تعریف درسنامه های آموزشی متناسب با سرفصل ها توسط اساتید و سفارش مقاله های آموزشی متناسب با سرفصل های نهایی اندیشکده بعنوان دستور این جلسه بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مهمانان مجازی ای نشست آیت الله العظمی دکتر احمد بهشتی عضو مجلس خبرگان رهبری و استاد دانشگاه تهران، دکتر احدفرامز قراملکی مدیر گروه اخلاق حرفه‌ای دانشگاه تهران و استاد دانشگاه تهران، دکتر سید ضیاءالدین تابعی استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر محسن ایزدی استاد دانشگاه قم، دکتر املشی استاد دانشگاه امام خمینی قزوین، دکتر مصطفی مومنی دانشیار دانشگاه نیشابور و دکتر آهنچی استادیار دانشگاه صنعتی شریف بودند.

همچنین حجت الاسلام تقوی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه،  دکتر حسنی آزاد و دکتر علی پور بعنوان معاونین آموزشی و تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر علیرضا مؤیدی، دکتر قهرمانی فرد، دکتر نوروزی، دکتر نجاتی، دکتر طولی، دکتر روستایی حسین آبادی بعنوان مهمانان و اعضای جلسه در این نشست حضور داشتند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: یکی از بحث ها در فلسفه و اخلاق پزشکی موضوع مهم اخلاق است اخلاقی از ابعاد پنجگانه حوزه فلسفه اخلاق پزشکی است.

دکتر غلامعلی جاودان افزود: موضوع فلسفه اخلاق پزشکی مبحث بسیار مهمی است؛  شاید در طول تاریخ فعالیت های در این امر صورت گرفته است در برخی موارد شاید در حوزه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و زیرساخت‌های آن کمتر به این موضوع نگاه و توجه جدی شده است؛  پس فرصت بسیار خوبی است که ما در این زمینه فعالیت داشته باشیم.

دکتر جاودان بیان کرد: فلسفه و اخلاق پزشکی موضوعی است که هم برای دانشمندان و محققین و هم برای افراد عادی و اجتماع می تواند مورد استفاده و بهره برداری قرار گیرد. باید در ارتباط با این موضوع  بیشتر بحث شود. مطالعات فلسفی در طب و علوم تجربی منشاء خیر و برکاتی در جوامع بوده است.

حجت الاسلام سید عباس تقوی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: اگر قرار باشد نقش موثری در بدنه و جریان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی چه در عرصه اساتید و چه در حوزه دانش پژوهان و دانشجویان با نگاه بر کارکرد فلسفه و اخلاق پزشکی باشد؛ باید حرف جدیدی برای زدن داشته باشیم.

حجت الاسلام و المسلمین تقوی افزود: حرکت در این مسیر ساختاری و شاکله ای می خواهد لذا در قالب سرفصل ها و قالب های پژوهش و آموزش باید ارائه پیشنهاد دهیم.

وی عنوان کرد: سرفصل های پیشنهادی در عرصه‌های مختلف ناظر بر ماهیت و مأموریت‌های اندیشکده آماده شده است و نسخه اصلی نیز در اختیار اعضا قرار گرفته و بر اساس ملاحظات می توانند برنامه و پیشنهادات خود را بیان کنند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اظهار کرد: پیشنهاداتی برای برگزاری نشست تخصصی در روز ۲۷ آذر سال جاری یعنی تا ۶ ماه دیگر در روز وحدت حوزه و دانشگاه داده شده که این کار هم یک ماهیت حقیقی برای این روز یعنی روز وحدت حوزه و دانشگاه است؛ نشست جامع با حضور اندیشمندانی که اعلام آمادگی می‌کنند خواهیم داشت و این موضوع ظرفیتی برای عرضه و تبادل نظر در خصوص محتوا نیز خواهد بود.

تقوی عنوان کرد: تولیدات علمی اساتید با محوریت این سرفصل ها یا سرفصل های پیشنهادی و مقالاتی که اساتید یا شرکت کنندگان فراهم می‌کنند پس از نشست آذر ماه ارائه خواهد شد. این یک موضوع بسیار مهمی است که انشاالله در دستور کار قرار خواهد گرفت تقاضا می کنیم اساتید درجه یکی که در این جلسه به صورت غیر حضوری و آنلاین حضور دارند از جمله اساتید دکتر بهشتی، دکتر قراملکی، دکتر مومنی، دکتر ایزدی و همچنین دکتر آهنچی و دکتر تابعی انشاالله درکنار این اعضای این مجموعه مهم باشند و دوستانی که دست به قلم شدند و برای این مجموعه شروع به نوشتن درسنامه های علمی و تخصصی کردند؛ در همایش ارائه شود.

  • گروه خبری : اخبار,آخرین اخبار
  • کد خبر : 3010
کلمات کلیدی
اقلیما توکلی
خبرنگار

اقلیما توکلی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید